Orimo 0 Napisano 7 Sierpień 2018 U mnie xpo4 wogole nie działa.Ja mam cały czas PO4 zero więc musi działać Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chimba 5 Napisano 8 Sierpień 2018 U mnie kompletnie nie robi roboty, po4 wysokie, jak Dla mnie placebo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 31 Napisano 8 Sierpień 2018 Tylko ja używam tej soli??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chimba 5 Napisano 8 Sierpień 2018 Jacek zobacz na stronie marinedepot tam sa opinie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Orimo 0 Napisano 8 Sierpień 2018 Jacek zobacz na stronie marinedepot tam sa opinie.Rzeczywiście sporo opinii. Wszyscy są zachwyceni tą solą. Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 31 Napisano 8 Sierpień 2018 Rzeczywiście sporo opinii. Wszyscy są zachwyceni tą solą. Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka Dzięki, czyli potwierdzają się moje obserwacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chimba 5 Napisano 8 Sierpień 2018 To jest strona amerykańska i tam jest masa opini o produktach ja zawsze tam sprawdzam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Orimos 3 Napisano 14 Sierpień 2018 Dzisiaj dotarło do mnie wiaderko soli Brightwelljest luźno wsypana,nie ma żadnego worka.Jest jaśniejsza od Royal Nature i drobniejsza. Aby otworzyć wiadro,trzeba było najpierw zerwać plombę (taśmę dokoła pokrywy zabezpieczającą otwarcie ) Dla porównania Royal Nature Ion Balanced pro salt: Po lewej Brightwell: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 31 Napisano 29 Listopad 2018 Kolejny karton ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 53 Napisano 29 Listopad 2018 O jak ja lubię gdy takie, akwarystyczne paczki przychodzą do domu KH 7,5 przy SG 1,025 czyli nadaje się do również low nutrient systemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Orimos 3 Napisano 29 Listopad 2018 Ja jestem z tej soli bardzo zadowolony. Drażni tylko długość mieszania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chimba 5 Napisano 1 Grudzień 2018 A macie przy tej soli efekt grzania o którym przestrzegają? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 31 Napisano 1 Grudzień 2018 Godzinę temu, chimba napisał: A macie przy tej soli efekt grzania o którym przestrzegają? Tak. Fajnie bo nie musisz podgrzewać wody do 25C. Wsypujesz do wody o temp. pokojowej ok. 20C, włączasz cyrkulator i po 15 minutach masz klarowny roztwór solanki o temp. 23-24. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Many 1974 9 Napisano 13 Styczeń W piątek przyszła paczuszka, też się skusiłem dobrymi opiniami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Agnes 1 Napisano 14 Styczeń A tak w skrócie, to czym ta sól się różni od innych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Agnes 1 Napisano 20 Styczeń Nikt nie podpowie? Właśnie jestem na etapie szukania soli na pierwsze zalanie akwarium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arturro 16 Napisano 20 Styczeń Nie wiemy gdyż prawdopodobnie większość nie używa a paplać opinie zasłyszane nie jest dobrze. Na pierwsze zalanie z całego serca polecam Fauna Marine Pro Reef Salt. Idealne KH (8,0-8,3) dla SPS,LPS wg uznania. jakoś tak zbilansowana że samo "prostuje" system. Wiem, nieco droższa od konkurencji per pudełko lecz zdecydowanie tańsze prowadzenie w pierwszym roku: długo nic nie kropisz, plagi lekko przechodzą, chce się oglądać a nie unikać akwarium itp itd 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Agnes 1 Napisano 20 Styczeń Dziękuję za odpowiedz, może faktycznie rzadka sól. Poczytam o tej soli FM, właśnie o takom na pierwsze zalanie i łagodne dojrzewanie mi chodzi, żeby baniak cieszył, a nie żeby obgryzać paznokcie przy każdej nadchodzącej pladze. Jeszcze raz bardzo dziękuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach