Paragon 17 Napisano 29 Listopad 2018 42 minuty temu, Orimos napisał: Nom ciekawy sprzęt ale ja mam 2m do drukarki więc szkoda kasy To nie chodzi o lenistwo, tylko o rozbudowę drukarki, raz że wysyłasz bezprzewodowo pliki, sterujesz bezprzewodowo temperatura nastawy itd, automatyczne wyłączanie po druku, wykrywanie braku filamentu, kamera nagrywanie w timelaps, sterowanie ledami i wiele innych cały czas powstaja nowe pluginy do obsługi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Orimos 3 Napisano 18 Styczeń Mieszadło magnetyczne do testów akwarystycznych . Mojego projektu i wykonania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paragon 17 Napisano 18 Styczeń 23 minuty temu, Orimos napisał: Mieszadło magnetyczne do testów akwarystycznych . Mojego projektu i wykonania hehe a jednak skończyłeś hehe moje gratulacjony , wentylator czy silniczek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Orimos 3 Napisano 18 Styczeń silni 10 minut temu, Paragon napisał: hehe a jednak skończyłeś hehe moje gratulacjony , wentylator czy silniczek? Silniczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach