Michał 157 Napisano 26 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2019 Nie mam czasu, może kiedyś do tego wrócę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek21 0 Napisano 22 Marca 2020 Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 W dniu 26.11.2019 o 15:57, Michał napisał: Nie mam czasu, może kiedyś do tego wrócę. Hejka. Teraz patrząc na niestety nie za dobrą sytuację na świecie i mnóstwo wolnego czasu u ludzi może dasz radę przetłumaczyć tekst? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 157 Napisano 8 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2020 Właśnie nie mam nic wolnego czasu, ale dzisiaj podjąłem decyzję że Wam to przetłumaczę drodzy Państwo skoro jest zapotrzebowanie. Ale będę to robił codziennie po trochu, bo naprawdę nie mam czasu żeby usiąść do tego raz a porządnie. 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chimba 20 Napisano 8 Maja 2020 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 Michał zamęczą Cię. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fox 69 Napisano 8 Maja 2020 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 A czy w dobie automatycznych translatorów online jest w ogóle taka potrzeba? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fresz33 46 Napisano 8 Maja 2020 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 A czy w dobie automatycznych translatorów online jest w ogóle taka potrzeba? Kali jeść, Kali pić, Kali mieć rozwolnienie. W takim stylu heheWysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fox 69 Napisano 8 Maja 2020 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 100% niezbędnych informacji udało się przekazać w tym co napisałeś To nie tomik poezji żeby się bawić w wyszukaną lirykę - 1ml dziennie na 100l wody jest istotne a to że zbiornik (tank) tłumaczy jako czołg da się zrozumieć pomimo błędów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 157 Napisano 8 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 Gdybym to zrobił w wordzie lub excelu to już by były tabelki. Ale postawiłem sobie ambitny cel edycji oryginalnego pdf i cuda się przy tym dzieją z tym tekstem i jego położeniem itd. Ale już bliżej niż dalej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert2678 2 Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia Witam. Czy jeśli podajemy zeofood plus w dawce wysokiej czyli 6/100L to w tym momencie nie podajemy ZS Pozdrawiam Robert Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mjs 0 Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia Zgodnie z przewodnikiem tak należy robić. Ja też tak robię. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert2678 2 Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia A przy pozostałych już wracamy do normy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mjs 0 Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia dokładnie Co miesiąc powtarzamy ten cykl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert2678 2 Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia No cóż już czas coś zmodyfikować jak do tej pory tylko kamyki ZS zrobić i biomate w tym miesiącu podam dawkę A-Balance 50/100 oraz po tygodniu dołączę zfplus Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VDR 10 Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia A jest wersja po angielsku czy tylko wersja niemiecka ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VDR 10 Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia Zresztą link do niemieckiej też w jakieś krzaki xml`owe prowadzi... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek K. 4 Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia Darek ,tu jest po angielsku. https://www.korallen-zucht.de/pages-de/ratgeber-und-service/download-kataloge-und-ratgeber.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi