fresz33 48 Napisano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Może macie gdzieś pochowane nie wyrzucone świetlówki t5 24w? Wiem że używki tak do końca nie pokażą mi jak docelowo jak nowa świetlówka, ale chociaż będę miał jakiś pogląd przed zakupem jakie dobrać do lampy led. Oczywiście pokrywam koszty wysyłki. Pomożecie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
norbi2222 14 Napisano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 2 godziny temu, fresz33 napisał: Może macie gdzieś pochowane nie wyrzucone świetlówki t5 24w? Wiem że używki tak do końca nie pokażą mi jak docelowo jak nowa świetlówka, ale chociaż będę miał jakiś pogląd przed zakupem jakie dobrać do lampy led. Oczywiście pokrywam koszty wysyłki. Pomożecie? Mam Narva Blue 2 i PS Shallow Water 18000K. Jak Krzysiek chcesz, to mogę podesłać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fresz33 48 Napisano 10 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Z otwartymi rękoma przyjmę podaj dane do przelewu na pw. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
norbi2222 14 Napisano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Krzysiek podeślij mi dane do wysyłki, to jeszcze może dzisiaj wyślę. Nie wiem jaki będzie koszt wysyłki. Jak wyślę to się dowiem i dam Ci znać. Wolisz paczkę PP, paczkomat, kuriera? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fresz33 48 Napisano 10 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Poszło pw. Jak Ci wygodniej, może być też paczkomat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi