Michał 158 Napisano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2019 Witam, tym razem wątek z zapytaniem - czy ktoś z forumowiczów utrzymał ten ukwiał w dobrej kondycji przez dłuższy okres czasu (1-2 lata minimum)? Poszukuję wszelkich informacji o trzymaniu tych ukwiałów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 158 Napisano 10 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Ponawiam pytanie. Jakieś rady i wskazówki? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielj 3 Napisano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 Jeśli to pomoże to miałem crispę białą, prawie dwa lata, potem poszła w świat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 158 Napisano 11 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 Chyba przeczytałem wszystko co było w internecie o tych ukwiałach i wszędzie piszą że "trudne". Sto lat temu miałem z takim przygodę, ale dziś myślę że nie wiedziałem na co patrzeć i kupiłem zdechlaka, który już dogorywał w sklepie. Chciałbym zrobić drugie podejście, to jeden z moich ulubionych zwierzaków. A jestem taki, że wszystko musi być dopięte na ostatni guzik zanim "pociągnę za spust". Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielj 3 Napisano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 U mnie taki był 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi