Michał 158 Napisano 6 Stycznia Udostępnij Napisano 6 Stycznia Witam wszystkich, wczoraj trafiłem na jakiejś grupie na ofertę sprzedaży ciekawie wyglądającej ceramiki. Miałem zapytać autora gdzie to kupił, ale dziś nie mogę znaleźć tego ogłoszenia. A idealnie by takie coś pasowało do mojego przyszłego projektu. Nie wiecie czasem kto to produkuje, gdzie to można dostać? Zamieszczam zdjęcia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arturro 95 Napisano 6 Stycznia Udostępnij Napisano 6 Stycznia Fajny pomysł z tymi dziurkami - ułatwią mocowanie szczepek. Konstrukcja ma kolorystykę naturalnej skały. Jestem tylko ciekaw czy będzie stabilna na swojej "nodze" gdy szczepki urosną w krzaki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chimba 20 Napisano 6 Stycznia Udostępnij Napisano 6 Stycznia W Krakowie znajomy robi fajne filary wypalane w piecu. Może zrobić Ci fajny filar pod Twój zbiornik oprócz tego ma już dużo gotowych projektów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 158 Napisano 6 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia Robert to jest chyba wyjęte z rozebranego zbiornika, dlatego ma takie kolory. Wydaje mi się że widzę tam GHA wszędzie. Ale super patent żeby "upchnąć" dużo szczepek na małej przestrzeni. Planuję mały zbiornik 250-300l i w takim baniaczku każdy centymetr się liczy. Przykleić tą "nogę" do płaskiego kawałka skały, żeby się trzymało, dodać tu i tam skałki dla dekoracji i filtracji i myślę że byłoby fajnie. Piotr możesz śmiało napisać kto i gdzie robi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chimba 20 Napisano 6 Stycznia Udostępnij Napisano 6 Stycznia Michał wysyłam Ci na PW numer telefonu do niego. Ja brałem w wakacje od niego i filar i jestem zadowolony. 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi