pikepopo 0 Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia (edytowane) No Michał powiem że o tym nie pomyślałem. Ale chcę tylko z lampy ze sterownikiem uzyskać początek i koniec świecenia żeby lokatorzy baniaka nie dostawali z rana pełną mocą po oczach. Sterownik zgram z czasowym tak żeby się wszystko zazębiało. Lampa led tylko jakieś 20-30% mocy. Edytowane 10 Stycznia przez pikepopo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fresz33 48 Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia W dniu 10.01.2021 o 13:30, pikepopo napisał: No Michał powiem że o tym nie pomyślałem. Ale chcę tylko z lampy ze sterownikiem uzyskać początek i koniec świecenia żeby lokatorzy baniaka nie dostawali z rana pełną mocą po oczach. Sterownik zgram z czasowym tak żeby się wszystko zazębiało. Lampa led tylko jakieś 20-30% mocy. Styknie 3x24w + lampa led na wschody i zachody. Układ świetlówek podał Michał wyżej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pikepopo 0 Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia Dzięki bardzo panowie. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi