marekgolen 13 Napisano 18 Maja 2017 Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 Zamówione zobaczymy Robert i jak już zapodałeś pifko? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert2678 2 Napisano 18 Maja 2017 Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 Na razie jeszcze nie czekam aż się system przegryzie zmiany zaistniałe w zbiorniku ale dodałem amino LPS w w 1/3 dawki i tu muszę powiedzieć takich kudłów w SPS nie widziałem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cergoth 2 Napisano 19 Maja 2017 Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 Tak Was czytam, no i powiem że to wszystko brzmi rewelacyjnie. Myślę tylko jak to piwko podziała w akwarium na klasycznym berlinie. Teoretycznie powinno być równie dobrze. Jak myślicie ? Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fresz33 46 Napisano 19 Maja 2017 Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 Dla mnie to też brzmi cudownie ;P Czy jak nic nie dodaję do wody oprócz ballinga i pokarmu w postaci fitoplanktonu i prodibio reef booster to te cudowne "piwko" będzie działać z wymiernym skutkiem? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 158 Napisano 19 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 Jak dotąd nie pojawił się jeszcze nikt kto by nie zauważył różnicy po paru dawkach piwka. Dla mnie na ten moment to są dwie butle które będę lał niezależnie od metody. Jakub, jeśli wyjmiesz z zeo-akwarium zeolit i przestaniesz dozować bakterie to masz "klasycznego berlina", nie ma powodu by nie działało. Coral Booster i Flatworm Stop to nie są preparaty typowo do metody Zeovit, tylko takie ogólne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fresz33 46 Napisano 19 Maja 2017 Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 No to nie pozostaje nic innego jak spróbować nowego "piwka" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekgolen 13 Napisano 19 Maja 2017 Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 No to nie pozostaje nic innego jak spróbować nowego "piwka" Zacznij od 1/3 dawki, póżniej zwiększaj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 158 Napisano 22 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 U tego kolegi też piwko to podstawa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zegeye 4 Napisano 22 Maja 2017 Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 Ale płytkie akwa.....za to bardzo obszerne. Fajnie wygląda. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzym 19 Napisano 22 Maja 2017 Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 Hyacinthus kolor kozak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kocurzg 1 Napisano 29 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 Ja stosuję "piwko" od około półtora miesiąca co drugi dzień ( jak nie zapomnę zrobić ) to jeden z efektów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 158 Napisano 29 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 nieźle ruszyła! Tak na oko oceniając ze zdjęcia to jest ze 2 centymetry przyrostu. W półtora miesiąca, po prostu super. Tak trzymaj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kocurzg 1 Napisano 29 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 nieźle ruszyła! Tak na oko oceniając ze zdjęcia to jest ze 2 centymetry przyrostu. W półtora miesiąca, po prostu super. Tak trzymaj A dziękuję staram się, po przejściach w końcu jakieś efekty MEGA forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fal 19 Napisano 20 Marca 2018 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Panowie podzielcie się informacją jak tam piwko nadal działa ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 158 Napisano 21 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 Chłopak się martwi, że mu KH spada od kiedy dozuje Flatworm Stop http://zeovit.com/forums/showthread.php?threadid=37194 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adamswiatek 6 Napisano 21 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 Ja dozuje cały czas po pół zalecanej dawki. Codziennie Flat i co drugi dzień coral booster. Nie widzę żadnych negatywów podawania takiego mixu. Czy korale lepiej rosną? Nie wiem, bo podaje to od początku restartu mojego zbiornika. Ale, w sumie coś tam urosło przez ten ponad rok [emoji23][emoji23][emoji23] Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 158 Napisano 21 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 Patrzcie następny z "problemami". Od miesiąca leje Flatworm Stop i mu korale "jaśnieją" na tipach Gość nigdy wcześniej nie widział jak wyglądają przyrosty na SPSach i się martwi http://zeovit.com/forums/showthread.php?threadid=37197 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Orimos 7 Napisano 31 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 Prowadzę zbiornik na Ballingu +FM trace. Czy mogę dozować CB+FWS.? Czy ma to sens?? Pozrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 158 Napisano 31 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 Ja bym kupił małą butelkę FWS i zobaczył efekty. Podejrzewam że będą pozytywne. Co do CB to mogłoby być już zbyt dużo mikroelementów... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Orimo 0 Napisano 31 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 Ok. Dzięki. Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 158 Napisano 31 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 Możesz od razu startować z takimi dawkami jak opisano na butelce. FWS jest bezpieczne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fal 19 Napisano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 Jak często podawać Coral Booster ? Instrukcja mówi co drugi dzień a waszym zdaniem ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fox 69 Napisano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 Ja podaję codziennie 50% FWS+ 50% CB zmieszane razem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Orimos 7 Napisano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 Ja dawałem co drugi dzień FWS +CB i co drugi Xtra + Amino LPS . Ale rzuciły się gloniska i leję mniej i rzadziej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
norbi2222 14 Napisano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2020 Odświeżam kotleta. Jakie macie spostrzeżenia po długim czasie użytkowania? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi