Michał 157 Napisano 19 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2020 Ma ktoś takie cudo w domu? Nie dość że szybkie to jeszcze oszczędne jeśli chodzi o ściek. Tylko jak z czystością tej wody na potrzeby naszego hobby? Moja membrana 150GPD zakupiona w 2017 roku pokazuje już 10-11ppm, czas na zmianę i pomyślałem że może też na upgrade. https://www.woda.com.pl/p1114,fro720-ge-profesjonalny-filtr-ro-bez-zbiornika-do-2700-litrow-na-dobe.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alissa77 0 Napisano 6 Maja 2020 Udostępnij Napisano 6 Maja 2020 W dniu 30.05.2017 o 22:00, Michał napisał: Witam Państwa, przyszedł czas wymiany wkładów i widzę że na ebayu nie kupię tego co szukam. Jakie znacie dobre sklepy wysyłkowe z filtrami, częściami, akcesoriami do RO w PL? Dziękuję Polecam (link skasowany, spam) , świetne produkty i bardzo szeroki wybór, więc znajdziesz to, czego szukasz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 157 Napisano 6 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2020 W dniu 6.05.2020 o 10:09, Alissa77 napisał: Polecam (link skasowany, spam) , świetne produkty i bardzo szeroki wybór, więc znajdziesz to, czego szukasz. Drugi raz złamałeś regulamin, który akceptowałeś przy zakładaniu konta. Żegnam. 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert2678 2 Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia Witam A ja dokupiłem pompę podnoszaca ciśnienie przed osmozą i teraz 15L w ciągu 1h A wcześniej około 4 h 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 157 Napisano 7 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia Przy 50GPD? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert2678 2 Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia 75 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MorskiMen 18 Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia 58 minut temu, robert2678 napisał: A ja dokupiłem pompę podnoszaca ciśnienie przed osmozą a czy odpad z osmozy coś się zwiększył ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert2678 2 Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia Nieznacznie zmniejszył Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi